Asset Management

Gebouwbeheer, gewoon goed geregeld

Aan het beheren van uw gebouwen wilt u het liefst zo weinig mogelijk werk hebben. Daarom nemen wij het Asset Management graag voor onze rekening. We factureren conform afspraak en rapporteren tijdig en beheren uw bezit alsof het van onszelf is. In de praktijk betekent dit dat we veel zorg en aandacht besteden aan uw vastgoed. Zowel om huurders tevreden te houden, alsook om goede rendementen te behalen.

We werken graag langdurig samen met onze klanten. Op die manier leren we elkaar namelijk goed kennen. Hierdoor kunnen we goed inschatten wat uw wensen zijn. Tegelijk kunnen we u ook gericht nieuwe investeringskansen bieden, vanuit Projectontwikkeling. Zo zorgt lange samenwerking voor nog betere resultaten.

 

 

 

Duurzame plekken

Verbonden met hun omgeving

Bouwen voor mensen

Geregeld zonder gedoe

Wij verzorgen het complete beheer van uw vastgoed. U kunt het daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We zorgen dat alle administratieve stromen op orde zijn en zorgen dat onderhoud tijdig wordt uitgevoerd. Doen zich problemen voor, dan lossen we ze snel op. Zo zijn uw huurders tevreden, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.