Samen bereiken we mooie resultaten

Eagle Real Estate is uw partner voor Projectontwikkeling en Asset Management. We nemen u het werk graag uit handen. Tegelijk weten we precies waar we moeten zoeken om uw portfolio aan te vullen met vastgoed dat aansluit bij uw wensen.

Eagle Real Estate. Nuchter & toegewijd vastgoedbeheer.

Grote verhalen en gouden bergen kennen we allemaal. Maar uiteindelijk gaat het erom wat je daadwerkelijk levert en doet. Daarom houden wij onze benen liever op de grond. In de klei, zo u wenst. Vergis u echter niet, nuchterheid heeft niets te maken met onze toewijding. Want wij gaan altijd vol voor resultaat!

Assets undermanagement

1500

Jaar ervaring

13

Specialisten

6

Eagles visie op real estate

Bij Eagle Real Estate werken we volop aan een goed rendement op uw bezittingen. Dat doen we bijvoorbeeld door uw bezittingen efficiƫnt en toekomstgericht te beheren. We grijpen daarnaast kansen in de markt en zetten die om in succesvolle nieuwe projecten. Daarbij verbinden we graag de juiste partijen aan elkaar. Want door samenwerking bereiken we de beste resultaten.

Bij al onze projecten gaan we realistisch te werk. Wat we zeggen, maken we waar. Daar mag u op vertrouwen. We behandelen uw vastgoed alsof het van onszelf is. Met die zorgvuldigheid lossen we problemen snel op, waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zo bouwen we met elkaar aan een relatie voor de lange termijn.

Sterk in zorg

Eagle Real Estate ontwikkelt, zoekt en beheert onder andere panden in de vrije huurmarkt en in de zorg. De zorg is de laatste jaren uitgegroeid tot onze specialiteit. Het vraagt een andere manier van denken. Anders qua voorzieningen, in beheer, maar ook in omgang met bewoners en bestuurders.

Duurzame plekken

Verbonden met hun omgeving

Bouwen voor mensen

Onze specialisten

Onze klanten kunnen er dan ook op vertrouwen dat wat we zeggen, we ook waarmaken. Zo vinden we het vanzelfsprekend dat onze klanten het beheer van hun vastgoed volledig uit handen kunnen geven.

Aart de Jong

Owner

Chris van Harten

Sr. Assetmanager

Arjan Tichem

Jurist

Henriƫtte Kesteloo

Assetmanager

Richard Kool

Projectontwikkelaar

Job Segers

Technisch Projectmanager

Word onderdeel van Eagle!

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die onze waarden delen en zich inzetten voor duurzaam succes.

Bekijk onze vacatures:
Werken bij Eagle

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.