Ontmoet ons team van vastgoedexperts

Bij Eagle Real Estate omarmen we vastgoed als een passie en een toewijding. Ons deskundige team van vastgoedexperts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis, van het ontwikkelen van projecten tot het beheren van assets. Ontdek hoe wij met onze ervaring en toewijding uw visie kunnen realiseren en u helpen om uw vastgoeddoelen te bereiken.

Vraag het onze experts
3-Arrow Right

‘’ Bij Eagle Real Estate combineren we passie met expertise, uw vastgoeddoelen zijn onze prioriteit ‘’

Aart
de Jong

Owner

Chris
van Harten

Sr. Assetmanager

Arjan
Tichem

Jurist

Henriëtte
Kesteloo

Assetmanager

Richard
Kool

Projectontwikkelaar

Job
Segers

Technisch Projectmanager

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een perfecte match voor ons of zoek jij een leuke stageplek? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die onze waarden delen en zich inzetten voor duurzaam succes.

Bekijk vacatures
3-Arrow Right

Wij maken uw visie werkelijkheid

1 2 3 4 6

Blije collega's

50 100 250 500 1000 1500+

Assets under Management

500 1000 1500 2000 2500 2700+

Blije bewoners

1 5 10 20 30 40+

Projecten
Aanbod

Sale & Lease Back

Vastgoed Ontwikkeling

Bij Eagle Real Estate werken we volop aan een goed rendement op uw bezittingen. Dat doen we bijvoorbeeld door uw bezittingen efficiënt en toekomstgericht te beheren. We grijpen daarnaast kansen in de markt en zetten die om in succesvolle nieuwe projecten. Daarbij verbinden we graag de juiste partijen aan elkaar. Want door samenwerking bereiken we de beste resultaten.

Bekijk de mogelijkheden van Sale & Leaseback voor uw zorgvastgoed.

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame voorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Lees meer
3-Arrow Right

Het Vredewold verhaal: een partnerschap in groei.

Verken de impact van Eagle Real Estate op het succesverhaal van het Maankwartier, waarbij we intensief samenwerkten aan het definiëren van een toekomstgerichte visie en het implementeren van concrete oplossingen om groei en ontwikkeling te stimuleren. Leer hoe ons partnerschap een essentiële rol speelde bij het realiseren van de ambitieuze doelen van dit project.
Lees meer
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?