Westhoek

Woonzorgcentrum Westhoek, gelegen in het pittoreske Zevenbergen, biedt een warme en gastvrije omgeving voor ouderen die behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. Het staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en uitgebreide faciliteiten, die zijn ontworpen om het welzijn en de levenskwaliteit van de bewoners te maximaliseren. Het wooncomplex omvat 141 woonappartementen en bestaat uit 5 bouwdelen.

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak maken?

Optimaliseer jouw financiën en versterk jouw zorginstelling. Praat met onze experts voor deskundig advies, wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.

Neem contact op
3-Arrow Right

Renovatie

De studio’s voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. De 64 kamers waren met een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter te klein, het sanitair was verouderd en de stookkosten waren hoog. Dit gaf aanleiding om een plan te ontwikkelen voor realisatie van 41 zorggeschikte en energiezuinige woningen en het upgraden van de algemene voorzieningen. Het complex is getransformeerd en verduurzaamd. Het complex is van energielabel G naar A+ gegaan.
Meer over ons
3-Arrow Right
Westhoek

-

Bekijk onze projecten

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame zorgvoorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zie alle projecten
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?