Vredewold

Modernisering woonzorglocatie voor een duurzame toekomst!

Met veel trots werken wij momenteel aan een zeer bijzondere woonzorglocatie aan de Pulvertorenstraat middenin het levendige centrum van het dorp Leek, die al sinds 1962 een baken van zorg en gemeenschap is. Deze woonzorglocatie ondergaat een gedurfde transformatie tot een verpleeghuis voor bewoners met een zorgvraag, zodat het niet alleen klaar is voor de toekomst, maar ook om de bewoners nog beter te kunnen bedienen.

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak maken?

Optimaliseer jouw financiën en versterk jouw zorginstelling. Praat met onze experts voor deskundig advies, wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.

Neem contact op
3-Arrow Right

Duurzaamheid

Er worden maar liefst 150 zonnepanelen geplaatst die duurzame energie opwekken en bijdragen aan een groenere omgeving. Daarnaast worden de bestaande gemeenschappelijke huiskamers gerenoveerd tot een moderne plek die de sociale interactie van bewoners en bezoekers bevordert. De appartementen worden gemoderniseerd om optimaal comfort en gemak te bieden aan de bewoners.
Meer over ons
3-Arrow Right
Vredewold

Zorgvastgoed

Hier komt een quote tekst

Bekijk onze projecten

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame zorgvoorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zie alle projecten
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?