Onderwijs portefeuille

Als assetmanager vertegenwoordigen wij de eigenaar van een zestal complexen bestaande uit 8 basisscholen, diverse kinderdagverblijven, diverse maatschappelijke functies en 60 appartementen. We sturen het dagelijks beheer aan en zijn het aanspreekpunt voor de diverse schoolbesturen, gemeentes en andere huurders/gebruikers.

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak maken?

Optimaliseer jouw financiën en versterk jouw zorginstelling. Praat met onze experts voor deskundig advies, wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.

Neem contact op
3-Arrow Right

Optimalisatie van wensen

Met de diverse partijen kijken we gezamenlijk voor een optimalisatie van de situatie, zowel fysiek als contractueel. Hierbij kijken we zowel naar het belang van de huurders/gebruikers als de eigenaar. Eventuele wensen van de gebruikers worden vertaald naar investeringen en bijbehorende nieuwe huurafspraken. Dit heeft inmiddels geresulteerd in diverse nieuwe, langjarige huurcontracten.
Meer over ons
3-Arrow Right
Onderwijs portefeuille

Quote Heading

Hier komt quote tekst

Bekijk onze projecten

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame zorgvoorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zie alle projecten
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?