Het Vertrouwde Dorp

Het Vertrouwde Dorp is een particulier kleinschalig woon-zorgcomplex waar bewoners individueel wonen in een sfeervolle omgeving.

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak maken?

Optimaliseer jouw financiën en versterk jouw zorginstelling. Praat met onze experts voor deskundig advies, wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.

Neem contact op
3-Arrow Right

Nieuwbouwproject

In een gebouw met een ‘dorpsachtig karakter’ kunnen bewoners normaal en vertrouwd wonen en leven in een herkenbare en zelf ingerichte eigen woning. Alle woningen zijn gesitueerd aan een dorpsplein. Hier kunnen ze zelf op pad kan gaan, anderen ontmoeten en/of iets doen of beleven. De algemene woon- en eetkamers met diverse sferen, beleving en functies, zijn bedoeld om persoonlijk maatwerk te bieden voor de omgeving die de bewoner als prettig ervaart en aansluit op de persoonlijke behoefte. Ook kan men naar buiten waar een ‘beleeftuin’ aangelegd is. Het Vertrouwde Dorp gaat uit van het concept ‘Individueel wonen’.

Het project is in 2022 opgeleverd.
Meer over ons
3-Arrow Right
Het Vertrouwde Dorp

-

Bekijk onze projecten

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame zorgvoorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zie alle projecten
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?