Het Maankwartier

Het plan is om de leefbaarheid van de stad te vergroten. We zijn in gesprek met (nieuwe) ondernemers om de locaties te verbeteren en positieve veranderingen tot stand te brengen. Eagle Real Estate heeft ruime ervaring met ontwikkelvraagstukken en wil deze expertise inzetten om de portefeuille te beheren en te optimaliseren.

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak maken?

Optimaliseer jouw financiën en versterk jouw zorginstelling. Praat met onze experts voor deskundig advies, wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.

Neem contact op
3-Arrow Right

Overdracht

De overdracht van de portefeuille heeft plaatsgevonden op 19 juli 2023, waarna Eagle Real Estate actief aan de slag zal gaan om de locaties te beheren en te verbeteren. Deze acquisitie sluit aan bij de visie van Eagle Real Estate om te investeren in aantrekkelijke en goed bereikbare locaties centraal gelegen aan het station.
Meer over ons
3-Arrow Right
Het Maankwartier

Het Maankwartier: Een partnerschap in groei

Vastgoedkapitaal vrijmaken zonder onze zorgkwaliteit te compromitteren was een uitdaging. Dankzij Eagle Real Estate’s Sale & Leaseback-oplossing kunnen we nu groeien zonder concessies te doen aan onze zorgstandaarden

Bekijk onze projecten

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame zorgvoorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zie alle projecten
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?