De Nudehof

De Nudehof bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Wageningen, waardoor het een ideale locatie is voor gemakkelijke toegang tot de vele voorzieningen en attracties van de stad. In De Nudehof zijn in totaal 65 appartementen vernieuwd, specifiek ontworpen voor senioren met een zorgvraag, zodat zij hier comfortabel en veilig kunnen wonen. Elk appartement is uitgerust met moderne voorzieningen en voldoet aan de hoogste standaarden van zorg en comfort, wat bijdraagt aan een aangename leefomgeving voor de bewoners.

Daarnaast zijn de algemene ruimtes, die bedoeld zijn voor ontmoeting en diverse activiteiten, volledig gemoderniseerd. Deze ruimtes zijn ontworpen om sociale interactie te bevorderen en bieden een scala aan mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Of het nu gaat om georganiseerde evenementen, informele bijeenkomsten of gewoon een plek om te ontspannen, de vernieuwde algemene ruimtes dragen bij aan een levendige en ondersteunende gemeenschap binnen De Nudehof. Met deze verbeteringen biedt De Nudehof een aantrekkelijke en comfortabele woonomgeving voor senioren in Wageningen.

Meer weten over dit project? Of wilt u een afspraak maken?

Optimaliseer jouw financiën en versterk jouw zorginstelling. Praat met onze experts voor deskundig advies, wij helpen u graag met uw (zorg)vastgoed.

Neem contact op
3-Arrow Right

Duurzaamheid

Met de renovatie is een grote verduurzaamheidsslag gemaakt. De frisse, nieuwe uitstraling van De Nudehof biedt bewoners een fijne plek om te wonen en zorg te ontvangen.
Meer over ons
3-Arrow Right
De Nudehof

Quote Heading

Hier komt quote tekst

Bekijk onze projecten

Van innovatieve woonconcepten tot duurzame zorgvoorzieningen in de zorg, elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zie alle projecten
3-Arrow Right

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?