Inloopavond project Enschede

Op 9 maart organiseerden wij een inloopavond voor de buurtbewoners en andere geïnteresseerden, waar we uitgebreid de plannen presenteerden voor de transformatie van het voormalige kantoorpand van Servicecentrum West. Dit pand, gelegen in de wijk Boswinkel/Stadsveld, staat op het punt om een geheel nieuwe bestemming te krijgen. Tijdens de avond gaven we gedetailleerde informatie over de toekomstige ontwikkelingen, inclusief de architectonische ontwerpen, geplande faciliteiten en de verwachte tijdlijn van het project. We boden bezoekers ook de gelegenheid om vragen te stellen en feedback te geven, wat leidde tot waardevolle inzichten en suggesties voor de verdere planning.

‘’

Buurtbewoners konden onder het genot van een kopje koffie of thee de plattegronden, een tuinontwerp en een interieurontwerp van het toekomstige woon-zorggebouw van dichtbij bekijken.

‘’

Ook was dit een mooi moment voor zorgorganisatie De Weerde en zorgorganisatie Fidesta om tijdens deze avond kennis te maken met de buurtbewoners en andere belangstellenden. Deze bijeenkomst bood beide organisaties de gelegenheid om hun missie, visie en toekomstige plannen te delen, en om persoonlijk in gesprek te gaan met de aanwezigen. Dit contactmoment was essentieel voor het opbouwen van een sterke relatie met de gemeenschap, iets wat van groot belang is voor het succes van hun toekomstige zorgprojecten in de wijk. Het was een goed bezochte en interessante avond, vol waardevolle interacties en inzichten die een positieve bijdrage zullen leveren aan de verdere samenwerking en integratie in de buurt.

Meer nieuws

Verkocht: ontwikkellocatie in Enschede

Eagle Real Estate projecten

Nieuwe kantoorlocatie in Houten

Eagle Real Estate koopt portefeuille Weller

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?