Zorg Vastgoed

Bij Eagle Real Estate zijn we expert in de ontwikkeling, het beheer, en verkopen en verhuren (Sale en Leaseback) van zorgvastgoed. Door de grote vraag en beperkte aanbod in deze sector gecombineerd met onze diepgaande expertise in het begrijpen van woningbouw projecten tot aan complexe zorginstellingen zorgen we ervoor dat we het vastgoed goed inzetten om nieuwe kansen te creëren. Onze kennis van zorgbehoeften en wettelijke vereisten stelt ons in staat om vastgoed te ontwerpen dat niet alleen voldoet aan de huidige eisen van zorgverlening, maar ook flexibel genoeg is om toekomstige ontwikkelingen in de gezondheidszorg te accommoderen. Alles met als doel om een thuis te creëren voor huurders en duurzaam rendement voor verhuurders. 

 

Benieuwd wat we voor uw zorg vastgoed kunnen betekenen?

Kom in contact
3-Arrow Right

Realiseer uw visie met onze expertise

1 2 3 4 8

Blije collega's

50 100 250 500 1000 1500+

Assets under Management

500 1000 1500 2000 2500 2700+

Blije bewoners

1 5 10 20 30 40+

Projecten

Vastgoed ontwikkeling in de zorg

Onze aanpak bij het ontwikkelen van zorgvastgoed begint met een grondige analyse van de locale zorgbehoeften en -markten. Wij betrekken zorgverleners en stakeholders in het ontwerpproces om ervoor te zorgen dat onze gebouwen optimaal zijn afgestemd op hun behoeften. Dit proces zorgt voor functionele en aanpasbare zorgomgevingen die zowel praktisch als gastvrij zijn.

Vastgoed beheer in de zorg

Bij het beheren van uw vastgoed wilt u het liefst zo weinig mogelijk zorgen. Daarom bevat vastgoedbeheer van Eagle Real Estate alle aspecten die nodig zijn om uw vastgoed operationeel, veilig en financieel rendabel te houden na aankoop of ontwikkeling.

Sale en Lease back in de zorg

Sale en Leaseback van zorgvastgoed is een financiële strategie waarbij zorginstellingen hun vastgoed verkopen aan Eagle Real Estate en het vervolgens terug huren. Deze benadering stelt zorgorganisaties in staat om kapitaal vrij te maken voor directe investering in hun kernactiviteiten, terwijl ze in hun vertrouwde omgeving blijven opereren. Eagle Real Estate neemt de onderhouds- en beheerverantwoordelijkheden op zich, waardoor de zorginstellingen zich volledig kunnen focussen op het leveren van hoogwaardige zorg zonder de last van vastgoedbeheer.

Doe de scan!
3-Arrow Right
Expert in Zorgvastgoed

Waarom kiezen voor Eagle Real Estate?

Neem contact op
3-Arrow Right

Jarenlange Expertise

Specialistische kennis in zowel het ontwikkelen als beheren van zorgvastgoed.

Duurzame Ontwerpen

Onze projecten worden specifiek ontworpen om aan de unieke eisen van zorgaanbieders en patiënten te voldoen.

Samen Sterk

Onze samenwerking is gericht op het opbouwen van langdurige relaties, waarbij we nauw afstemmen op uw wensen en behoeften.

Flexibele Aanpak

We creëren flexibele ruimtes die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan veranderende zorgnormen.

Complete Ontzorging

Van ontwikkeling tot dagelijks beheer, Eagle Real Estate biedt een totaaloplossing in zorgvastgoed.

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?