Vastgoed Beheer

Aan het beheren van uw vastgoed wilt u het liefst zo weinig mogelijk tijd en werk kwijt zijn. Daarom bevat vastgoedbeheer van Eagle Real Estate alle aspecten die nodig zijn om uw vastgoed operationeel, veilig en financieel rendabel te houden na aankoop of ontwikkeling.

 

Uw vastgoed verdiend zorgvuldige aandacht en toewijding, omdat dit niet alleen de levensduur van uw pand verlengt, maar ook de waarde ervan maximaliseert. Bij Eagle Real Estate nemen wij daarom het beheer van uw vastgoed graag uit handen. We behandelen uw bezittingen als ons eigen huis en zorgen voor tijdige rapportages en onderhoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vastgoed en houden wij zowel huurders tevreden met kwalitatief vastgoed als verhuurders met een geschikt rendement.

Kom in contact
3-Arrow Right

Realiseer uw visie met onze expertise

1 2 3 4 8

Blije collega's

50 100 250 500 1000 1500+

Assets under Management

500 1000 1500 2000 2500 2700+

Blije bewoners

1 5 10 20 30 40+

Projecten

Professioneel vastgoed beheer

Eagle Real Estate is gespecialiseerd in het beheren van zorgvastgoed, waarbij we proactief te werk gaan om te verzekeren dat alle operationele, veiligheids-, en comforteisen continu worden vervuld. Ons beheer zorgt er daarom ook voor dat (zorg)instellingen zich volledig kunnen richten op hun primaire taak. We begrijpen dat een goede omgeving bijdraagt aan het welzijn van de gebruikers en werken daarom nauw samen met zowel huurders als verhuurders om deze optimaal te onderhouden. 

 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw zorgvastgoed?

Doe de scan!
3-Arrow Right
Waarom voor ons kiezen

Alles wat nodig is geleverd met deskundigheid

Neem contact op
3-Arrow Right

Volledige ontzorging

Wij nemen het volledige beheer van uw vastgoed op ons, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Samen als Partners

Onze samenwerking is gericht op het opbouwen van langdurige relaties, waarbij we nauw afstemmen op uw wensen en behoeften.

Proactief Beheer

Wij anticiperen op onderhoud en problemen om ze te voorkomen of snel op te lossen, zodat huurders altijd tevreden zijn.

Complete Service

Van administratieve afhandeling tot het uitvoeren van onderhoud, wij zorgen voor alle aspecten van vastgoedbeheer.

Investering in de Tevredenheid

We streven naar de tevredenheid van zowel huurders als verhuurders, wat resulteert in betere rendementen en tevreden en stabiele huurrelaties.

Vastgoed Scan

Soort vastgoed?